promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Clint Eastwood lánya levetkőzött a Playboynak, észveszejtő képsorozat született róla
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alison Eastwood modellként is dolgozott egy időben.

Clint Eastwood elnyűhetetlen, a 92 éves színész még mindig nem tűnt el szem elől, hiszen állandóan dolgozik, forgat, és rég túllépett már a spagettiwestern könnyű műfaján, és egyebek mellett 4 Oscar-díjat is besöpörhetett.

A stabilan felfelé ívelő karrierjével szemben a magánélete rettentően zűrzavaros, amit az is jelez, hogy a rá vonatkozó Wikipédia-szócikk szerint „legalább” 8 gyermeke született. Magyarázatként azt fűzik hozzá, hogy a komoly kapcsolatai mellett rengeteg alkalmi kalandja is volt (sokszor ezek egymással párhuzamosan futottak), de 6 nő biztosan utódokkal örvendeztette meg a sztárt.

Eastwood papíron kétszer volt nős, elsőként Maggie Johnsont vette el feleségül 1953-ban, és a titkárnőként dolgozó hölgy mellett egészen 1984-ig kitartott. Az asszony tolerálta férje csélcsapságát, és az idők során két gyermekkel ajándékozta meg őt.

Ebből a frigyből született 1972-ben Alison Eastwood, aki a papa nyomdokán haladva maga is színésznővé vált. Már 8 évesen a vásznon szerepelt, mégpedig a Bronco Billy című western-komédiában, amelyben nemcsak Clint Eastwood volt az egyik főszereplő, de maga is rendezte az alkotást.

A májusban már az 51. születésnapját ünneplő, szépséges Alison felnőttként olyan produkciókban szerepelhetett, mint az Éjfél a jó és a rossz kertjében, illetve a Bajnokok reggelije. Gyönyörű nővé érett, nem véletlen, hogy fiatalon modellként a kifutón és magazinokban is szerepelhetett.

És ami a férfiolvasók számára talán a legérdekesebb, igen, Alison is levetkőzött a Playboy számára. Kereken két évtizede, vagyis 31 évesen szánta el erre magát, és a híres magazin 2003. februári számában pózolt meztelenül. Ezen az oldalon ínycsiklandó sorozat látható a vetkőzéseiről:

KLIKK ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás